ngf_logo

NGF najaarscompetitie 2020

Voor de bezoekende clubs

Contact informatie van de captains van thuisteams wordt om privacy redenen niet op de website gezet. Deze informatie wordt tezamen met starttijden gestuurd aan de coördinatoren van de bezoekende clubs.

Toch nog vragen? Neem dan dan contact op via  competitie@marinegolfclub.nl

Conform het geldende COVID-19 protocol is het horeca gedeelte van het clubhuis volledig gesloten. Het terras is slechts voor kortstondig gebruik beschikbaar.

De kleedkamers zijn open, douches zijn beschikbaar.

Conform het geldende COVID-19 protocol mogen er op enig moment maximaal 5 personen in een kleedkamer aanwezig zijn.

De lockers in de kleedkamers worden gratis ter beschikking gesteld aan de gasten.

De Marine Golfclub heeft geen trolleys te huur. Wel beschikken we over vier buggy’s, die cf. het NGF-wedstrijdreglement gebruikt kunnen worden. Reserveren kan via competitie@marinegolfclub.nl

Toewijzing gebeurt via het principe ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’.

Conform het geldende COVID-19 protocol is gebruik van de buggy slechts door 1 persoon toegestaan.

Zolang de horecasluiting geldt is gebruik gratis.

De Marine Golfclub beschikt over een putting green, een chipping green met oefenbunker en twee afslagkooien waar met eigen ballen geoefend kan worden. Eigen ballen mogen ook vanaf het einde van het oefenveld (naast en voorbij de afslagkooien) geslagen worden in de richting van de helikopterheuvel. Er liggen afslagmatten maar vanaf het gras slaan is ook toegestaan.

Het terrein van de Marine Golfclub bevindt zich op Defensieterrein en is derhalve niet vrij toegankelijk. Noteer het telefoonnummer van het clubhuis of van de ontvangende captain en bel dit als u het hek gesloten vindt.

Adres en route

Check de baaninformatie voor Playing handicap tabellen, het baanboekje (op competitiedagen slechts een beperkt aantal beschikbaar), plaatselijke regels en huisregels.

Marine Golfclub 'Nieuwediep'

Onze club doet mee met 2 teams.