ngf_logo

NGF najaarscompetitie 2021

Voor de bezoekende clubs

Contact informatie van de captains van thuisteams wordt om privacy redenen niet op de website gezet. Deze informatie wordt tezamen met starttijden gestuurd aan de coördinatoren van de bezoekende clubs.

Toch nog vragen? Neem dan dan contact op via  competitie@marinegolfclub.nl

Conform het geldende COVID-19 protocol is het horeca gedeelte van het clubhuis uitsluitend toegankelijk met een geldige QR code. Toiletten, kleedkamers en terras zijn vrij toegankelijk. Afhalen van consumpties bij de bar is toegestaan via de uitgezette route.

De MGC heeft geen restaurant. Slechts warme en koude (alcoholische) dranken zijn te koop alsmede enkele snoepwaren.

Betreffende koffie, diner etc. dienen de captains onderling nadere afspraken te maken. Neem hiervoor contact op met de captain van het ontvangende team.

Voorspelen is mogelijk. U betaalt het introductie tarief van €25,00. Indien u gebruik wenst te maken van deze regeling, verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met de captain van het ontvangende team voor het maken van detailafspraken.

Uitzondering:

Indien een team van de Marine Golfclub Nieuwediep daadwerkelijk komt voorspelen op uw baan en u hanteert gratis voorspelen op basis van wederkerigheid, dan zal dit ook gelden voor uw team op onze baan.

De kleedkamers zijn open, douches zijn beschikbaar.

De lockers in de kleedkamers worden gratis ter beschikking gesteld aan de gasten.

De Marine Golfclub heeft geen trolleys te huur. Wel beschikken we over vier buggy’s, die cf. het NGF-wedstrijdreglement gebruikt kunnen worden. Reserveren kan via competitie@marinegolfclub.nl

Toewijzing gebeurt via het principe ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’.

Afrekenen kan bij de bar, alleen betalen met PIN.

De Marine Golfclub beschikt over een putting green, een chipping green met oefenbunker en twee afslagkooien waar met eigen ballen geoefend kan worden. Eigen ballen mogen ook vanaf het einde van het oefenveld (naast en voorbij de afslagkooien) geslagen worden in de richting van de helikopterheuvel. Er liggen afslagmatten maar vanaf het gras slaan is ook toegestaan.

Het terrein van de Marine Golfclub bevindt zich op Defensieterrein en is derhalve niet vrij toegankelijk. Noteer het telefoonnummer van het clubhuis of van de ontvangende captain en bel dit als u het hek gesloten vindt.

Adres en route

Check de baaninformatie voor Playing handicap tabellen, het baanboekje (op competitiedagen slechts een beperkt aantal beschikbaar), plaatselijke regels en huisregels.

Marine Golfclub 'Nieuwediep'

Onze club doet mee met 1 team.