Voor de bezoekende clubs

Contact informatie van de captains van thuisteams wordt om privacy redenen niet op de website gezet. Deze informatie wordt gestuurd aan de coördinatoren van de bezoekende clubs. Starttijden worden bepaald door de captains in overleg met de te ontvangen teams.

Toch nog vragen? Neem dan dan contact op via  competitie@marinegolfclub.nl

Voorspelen is mogelijk. U betaalt het introductie tarief van €30,00. Indien u gebruik wenst te maken van deze regeling, verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met de captain van het ontvangende team voor het maken van detailafspraken.

Uitzondering:

Indien een team van de Marine Golfclub Nieuwediep daadwerkelijk komt voorspelen op uw baan en u hanteert gratis voorspelen op basis van wederkerigheid, dan zal dit ook gelden voor uw team op onze baan.

Betreffende lunch en diner dienen de captains onderling nadere afspraken te maken. Neem ook hiervoor contact op met de captain van het ontvangende team.

De lockers in de kleedkamers worden gratis ter beschikking gesteld aan de gasten.

De Marine Golfclub heeft geen trolleys te huur. Wel beschikken we over vier buggy’s, die cf. het NGF-wedstrijdreglement gebruikt kunnen worden. Voor gasten bedraagt de huur €5,00 per persoon. Betaling en sleutels bij de bar. Reserveren kan via competitie@marinegolfclub.nl
Toewijzing gebeurt via het principe ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’.

De Marine Golfclub beschikt over een putting green, een chipping green met oefenbunker en twee afslagkooien waar met eigen ballen geoefend kan worden. Eigen ballen mogen ook vanaf het einde van het oefenveld (naast en voorbij de afslagkooien) geslagen worden in de richting van de helikopterheuvel. Er liggen afslagmatten maar vanaf het gras slaan is ook toegestaan.

In overleg met de captain van het thuisteam is het ook mogelijk een paar holes te lopen voorafgaand aan de wedstrijd.

 

Het terrein van de Marine Golfclub bevindt zich op Defensieterrein en is derhalve niet vrij toegankelijk. Noteer het telefoonnummer van het clubhuis of van de ontvangende captain en bel dit als u het hek gesloten vindt.

Adres en route

Check de baaninformatie voor Playing handicap tabellen, het baanboekje, plaatselijke regels en huisregels.

Marine Golfclub 'Nieuwediep'

Onze club doet mee met 2 teams. 

Zondag, 18 holes

Captain: Carla van Halderen

Poule/Stand

Vrijdag, 18 holes

Captain: Henny Koendering

Poule/Stand

fullsizeoutput_482
fullsizeoutput_296f
IMG_2023
fullsizeoutput_481